5 recepten voor het Moederdagontbijt

Deel met vrienden en familie

Begin zondag goed met een heerlijk Moederdagontbijt. Als je je moeder op haar speciale dag in de watten gaat leggen, dan kun je het beste meteen vroeg beginnen! Zelf moeder? Stuur je kinderen dan je favoriete recept, zodat ze je heerlijk kunnen verwennen met een lekker Moederdagontbijt. Zijn ze nog te klein? Dan kan er vast iemand bijspringen en de handen uit de mouwen steken.

Wat mij betreft zijn al deze recepten prima geschikt voor een Moederdagontbijt op bed, maar ervaring leert mij dat mijn moeder en ik daar nogal van mening over verschillen 😉

5 recepten voor het Moederdagontbijt

Pancakes

Wie wordt er nou niet gelukkig van een stapel pannenkoeken? Of je nou voor extra luchtige, red velvet of carrotcake gaat, het Moederdagontbijt wordt sowieso een feestje!

Super fluffy pancakes zoals in Azie

Broodjes ei, maar dan op z’n Japans

Eens wat anders dan anders? Maakt dan deze heerlijke Japanse egg sandwiches (Tamago Sando). Naast de smaak is het bij een Japanese egg sandwich ook belangrijk hoe deze eruit ziet, namelijk: netjes! En laten moeders daar nou vaak van houden. Het is een simpel broodje met een heerlijk rijke, romige eivulling.

Japanse ei sandwich recept

Sinaasappel cruffins

Maak ‘s ochtends heerlijke sinaasappel cruffins voor je moeder. Leuk voor jou om te maken, lekker voor haar om te eten. Je gebruikt voor de cruffins alleen de schil van de sinaasappel, dus kun je meteen verse jus persen en sla je twee vliegen in een klap voor je Moederdagontbijt.

Sinaasappel cruffin recept

Wolkeneitjes

Is jouw moeder meer van hartig? Maak dan deze heerlijke wolkeneitjes voor haar. Zien er een stuk spectaculairder uit dan een gewoon gebakken eitje, toch? Je klopt het eiwit op en bakt ze in de oven. Easy peasy!

Luchtige wolkeneitjes uit de oven

Pistache Tiramisu

Toetjes doen het altijd goed. Een pistache tiramisu heeft net even dat extra’s. Maak het af met gemalen nootjes bovenop en je moeder kan haar geluk niet op. Ontbijt met een toetje een beetje te gek? Noem het ‘brunch’ en dan kan het gewoon. Kan iedereen ook nog eens wat langer blijven slapen, win-win lijkt mij!

Pistache tiramisu

Pin je favoriete recept voor het Moederdagontbijt!

Je favoriete recept niet kwijt raken? Bewaar dan de foto van je favoriete Moederdagontbijt op je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close