Risottorecepten voor Kerst

Deel met vrienden en familie

Risottorecepten doen het altijd goed met de kerst. Wij delen met jullie 5 verschillende risottorecepten voor Kerst, die stuk voor stuk echt fantastisch zijn. Met deze Italiaanse knaller doe je vrijwel iedereen een plezier. Heerlijk smeuïg, romig en hartig. Met een beetje geduld heel makkelijk te maken. Sla alvast wat zakken risottorijst in en ga aan de slag!

5x Risottorecepten voor Kerst

We hebben voor jullie:

Nog niet helemaal uit je Kerstdiner? Bezoek dan zeker onze Kerstpagina vol met kerstinspiratie!

Risottorecept 1: Gegrilde paprika risotto met burrata

Gegrilde paprika risotto met burrata
Deze risotto is één van de populairste Flying Foodie recepten. Zo simpel te maken, maar zoveel smaak. Door de gegrilde paprika heeft de risotto ook nog eens een prachtige kleur. Maak het af met verse groene kruiden en het ziet er helemaal feestelijk uit.

Het recept

Risottorecept 2: Truffelrisotto met Prosecco

Truffel risotto met prosecco
Truffelrisotto is echt een recept met allure. Het ademt luxe. Alleen al de geur die er vanaf komt, heerlijk! Niet alleen vrij simpel om te maken, ook zeker niet zo duur als je misschien wel zou verwachten.

Het recept

Risottorecept 3: Risotto met Cranberries

Cranberries horen wat mij betreft bij Kerst. En natuurlijk kun je er een compote van maken, maar ze passen ook perfect in deze risotto. Heerlijk met paddenstoelen en bomvol smaak!

Het recept

Risottorecept 4: Risotto met Prosecco

Recept Risotto met prosecco garnalen venkel

Een echte feestelijke risotto met Prosecco. De anijsachtige smaak van de venkel combineert prachtig met de romige risotto en sappige garnalen.

Het recept

Risottorecept 5: Citroenrisotto met kip

Citroenrisotto met kip
Citroenrisotto met kip smelt in je mond; smeuïg, met een vleugje zon. Zelf ben ik gek op zowel risotto als citroen, dus wat mij betreft is dit een gouden combinatie! Ik maak hem met kip, maar je kun natuurlijk ook heel goed voor kalkoen kiezen. Heb je bijvoorbeeld kalkoen over van de vorige Kerstdag, dan kun je die perfect bij de risotto reserveren!

Het recept

Pin Risottorecepten voor Kerst!

Deze recepten niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.
5 risotto recepten voor kerst

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close