6 koolhydraatarme herfstrecepten

Deel met vrienden en familie

We hebben heerlijke, koolhydraatarme herfstrecepten voor je om je door de koude en natte dagen heen te loodsen. Stiekem zijn het veel meer recepten dan zes, want we geven voor een aantal recepten ook nog meerdere alternatieven. Naast hoofdgerechten vind je in dit lijstje ook een heerlijk ontbijtrecept. Zo kun je ook je herfstdag koolhydraatarm beginnen!

6 koolhydraatarme herfstrecepten in het kort

1. Pompoensoep

Pompoen aardperensoep met truffel en salie

Als er iets is ‘herfstig’ is, dan is het wel pompoensoep. Gelukkig zijn die heel makkelijk koolhydraatarm te maken, pompoen is niet voor niets geliefd bij diegenen die koolhydraatarm eten. Wat dacht je van de volgende recepten:

2. Goed gevulde omelet met paddenstoelen en spinazie

Omelet gevuld met paddestoelen en spinazie

Deze goed gevulde omelet met paddenstoelen en spinazie is mijn go-to recept als ik snel een makkelijke en gezonde maaltijd op tafel wil hebben, die ook nog eens koolhydraatarm is. Stiekem is dat laatste niet het belangrijkste, want hij is zoooo lekker! In theorie is deze omelet vegetarisch, maar ik geef je tips om hem eventueel aan te vullen met vlees.

Hier vind je het recept voor goed gevulde omelet met paddenstoelen en spinazie

3. Iedereens favoriete Mac N Cheese

Glutenvrij en koolhydraatarme bloemkool mac n cheese

Je wilt niet weten hoeveel mensen dit recept dagelijks bekijken, ze kunnen er blijkbaar geen genoeg van krijgen. Ken je het nog niet, dan moet je het zeker een keer proberen en wie weet ben jij binnenkort ook fan!

Hier vind je het recept voor super lekkere koolhydraatarme bloemkool Mac ’n Cheese

4. Koolhydraatarme ontbijtkoek

koolhydraatarme ontbijtkoek

Meestal bestaan dit soort lijstjes alleen uit hoofdgerechten, maar ik heb ook een heerlijk koolhydraatarm herfstrecept voor jullie voor het ontbijt : koolhydraatarme ontbijtkoek (keto!)

Ontbijtkoek niet helemaal jouw ding? Wat dacht je van koolhydraatarm brood van de Foodsisters of Koolhydraatarme pepernoten?

5. Koolhydraatarme ovenschotel

Koolhydraatarme ovenschotel gehakt prei met kerrie

Een klassieker met gehakt, prei en kerrie, maar dan in een koolhydraatarm jasje!

Hier vind je het recept voor koolhydraatarme ovenschotel met gehakt, prei en kerrie!

6.Paddenstoelensoep en andere heerlijke opties

Romige paddenstoelensoep met tijm en paddestoelen

Zowel paddenstoelen als soep zijn ideaal voor koolhydraatarme herfstrecepten. Zijn paddenstoelen niet helemaal jouw ding, dan heb ik nog een paar andere lekkere soepjes voor je. Wat dacht je van de volgende recepten:

Pin deze koolhydraatarme herfstrecepten!

Deze recepten niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close