8 kidsproof Paasrecepten

Deel met vrienden en familie

Pasen en lekkere hapjes gaan hand in hand met elkaar! Met deze heerlijke kidsproof Paasrecepten maak je er ook voor hun een lekker en leuk feest van. Het zijn niet alleen recepten voor Pasen die kinderen erg lekker zullen vinden, maar ook zijn de meeste recepten makkelijk samen met de kleintjes te maken.

Paas Chocoladeflikken
De foto hieronder spreekt al boekdelen, toch? Wie wil dit nou niet? Je kunt alle soorten chocolade gebruiken en het helemaal je eigen feest maken!
Paas chocoladeflikken

Carrotcake cupcakes
Met dit super simpele roerbeslag maak je zonder veel gedoe heerlijke carrot cake cupcakes. Maak ze extra leuk door samen kleine worteltjes te vormen van fondant.
Recept Worteltaart Cupcakes

Paasbrood wentelteefjes 
Kinderen zijn gek op wentelteefjes en op paasbrood, de combinatie is dus helemaal goud voor ze! Al vrij snel kunnen ze je helpen met het loskloppen van het eitje en het dippen van de broodjes.
Wentelteefjes van paasbrood

Wolkeneitjes
Luchtige wolkeneitjes uit de oven zijn een leuke manier om je eieren eens anders op tafel te zetten. Hoe schattig zien deze eruit bij het Paasontbijt? Een ei hoort erbij! Er zijn ontzettend veel manieren om eieren te bereiden, maar kennen je kids deze versie al? Gegarandeerd dat ze al hun vriendjes gaan vertellen over deze luchtige eitjes.
Luchtige wolkeneitjes uit de oven

Chocolade nestjes
Voor deze schattige nestjes heb je geen oven nodig, kind kan de was doen. Misschien even helpen met het smelten van de chocolade en dan kunnen ze zelf aan de slag.
Recept paas chocolade nestjes

Paaspopcorn
Dit is een heerlijk zoet recept voor gezellige Paas popcorn. Bij popcorn denk je waarschijnlijk meteen aan films en de bioscoop. Paasfilm op en snacken maar!
paas popcorn met witte chocolade en m&m's

Paas rocky road
Chocolade eitjes + marshmellows en extra chocolade, als dat niet als een feestje klinkt, dan weet ik het ook niet meer hoor! Ben je meteen van je overtollige eitjes af.
traktatie Paas rocky road

Gevulde eitjes
Misschien niet het eerste recept waar je aan zult denken bij de categorie ‘kidsproof paasrecepten’, maar ze zijn zo lekker, zo makkelijk te maken en zelf vond ik het als kind altijd feest om samen te maken met mijn moeder. Tijdens het maken lekker alvast samen snoepen proeven.
Gevulde eieren recept

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close