Banaan Nutella ijsjes | Simpel maar heerlijk

Deel met vrienden en familie

Recept Banaan Nutella ijsjes

Wanneer je deze Banaan Nutella ijsjes hebt geprobeerd, ben je zeker verliefd! Heerlijk zoet en romig. Gek op Nutella? Dan is dit zeker een recept voor jou!

Het is zomer en eindelijk voelt het dan ook zo! Eindelijk stijgen de temperaturen tot boven de 20 graden en dan is het tijd voor IJS!! Ik bestelde deze enorm schattige ijsvormpjes en toen ze binnen kwamen wilde ik natuurlijk meteen ijsjes maken. Ongeduldig als altijd, had ik geen zin om naar de winkel te gaan. Ik gebruikte wat ik kon vinden in huis en het was meteen een hit. Heeeeeeeeerlijk….!

Wil je de ijsjes iets minder zoet maken en wat romiger? Voeg dan een paar lepels stevige yoghurt toe, nadat je het banaan Nutella mengsel hebt gedaan.

Benodigdheden Banaan Nutella ijsjes

1 banaan
1 flinke eetlepel Nutella

Bereiding Banaan Nutella ijsjes

  1. Eigenlijk is het heel simpel: doe de banaan samen met de Nutella in een kom.
  2. Mix alles door elkaar, hoe maakt niet zoveel uit. Zelf gebruikte ik een staafmixer, maar een blender of foodprocessor zal ook prima werken. Met een beetje doorzettingsvermogen moet het ook nog wel met een vork lukken. Giet het mengsel in je ijsvormpjes en zet deze in de vriezer.

Nu moet je ongeveer 4 uur wachten, tenzij je natuurlijk een Zoku Quick Popmaker gebruikt, dan ben je binnen een paar minuten alweer klaar.

Houd het vormpje even onder een hete kraan, zodat hij makkelijk uit de vorm komt. Nu moet ik eerlijk zeggen dat dit met deze siliconen vormpjes helemaal niet nodig was. Ze plopte er zo uit :)!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Het klinkt echt super lekker! -x-

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close