Heerlijke, zachte broodjes gevuld met shoarmagehakt. Kijk uit, ze zijn verslavend lekker. Na de eerste hap wil je blijven eten. Eet ze met een salade als maaltijd of gewoon zo uit het vuistje, als snack.
Broodjes gevuld met shoarmagehakt
We maken voor deze heerlijke gevulde broodjes, zowel het deeg als de vulling. Lijkt veel werk, maar valt ontzettend mee. Zeker als je een mixer hebt met deeghaken, dan is het eigenlijk zo gepiept. Dek de broodjes na het bakken meteen af met een (schone) theedoek. Dit zorgt er voor dat ze niet uitdrogen en lekker zacht blijven. Kijk uit deze broodjes zijn verslavend lekker, voor je het weet sta je alweer deeg te kneden.
Mocht je na dit recept de smaak te pakken hebben en meer gevulde broodjes willen maken, probeer dan ook eens onze Kip Ketjap broodjes. Vind je zelf deeg maken toch nog teveel werk of gedoe, gebruik dan gewoon een pita en maak alleen het recept voor het shoarmagehakt!
Pin dit recept!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.