Kruidenboter, zoals Beurre Café de Paris, is dé ster van elke feestelijke maaltijd. Deze boter, gemaakt met verse kruiden, kerriepoeder en ansjovis, is een echte smaakmaker uit de Franse keuken. Perfect om te serveren met een sappige steak, geroosterde aardappelen, of simpelweg met brood als luxe starter. Het beste? Je kunt deze kruidenboter gemakkelijk zelf bereiden! Met dit eenvoudige recept ontdek je hoe je jouw eigen versie van Beurre Café de Paris kunt maken en indruk maakt tijdens een fancy etentje of als bijzonder Kerstgerecht.
Cafe de Paris kruidenboter
Wil je Café de Paris kruidenboter bij een steak serveren? Rol het dan op met behulp van wat plasticfolie en laat het uitharden in de koelkast, zodat je er makkelijk plakken van kan snijden. Je kunt het ook in toefjes spuiten, voor een klassieke vibe.
Zelf kruidenboter maken
Het belangrijkste is dat je lekkere roomboter gebruikt. Vaak krijg je waar je voor betaalt. De boter moet lekker zacht zijn, maar niet gesmolten. Daarnaast moet je de kruiden goed fijn snijden. Laat je niet verleiden om veel extra knoflook toe te voegen; doordat we deze raspen en het rauw blijft, heb je heel weinig nodig voor veel smaak. Gebruik je een teentje extra, dan blijf je dit de hele avond proeven.
Pin dit recept voor Beurre Café de Paris
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.