Cannelloni met tonijn en Boursin is heerlijk ‘comfort food’. De rolletjes pasta gecombineerd met tonijn geven dit gerecht net even wat extra’s. De Italiaanse keuken stelt nooit teleur!
Cannelloni met tonijn en Boursin
Voor de Foodblog Swap mocht ik deze keer aan de slag met de recepten van Ellouisa Cooking. Hoewel Ellouisa echt een koekjeskoningin is, ze heeft zelfs een koekjesboek uitgebracht, had ik met het warme weer van de laatste dagen weinig zin om aan de slag te gaan met koekjes en deeg. Tussen haar hartige recepten vond ik een heerlijk pastarecept met cannelloni. Dat is een buisvormige pasta die je heerlijk vult, waarna je hem verder bakt in de oven in een tomatensaus. Waar Ellouisa ging voor gehakt, wat mij trouwens ook heel lekker lijkt, ging ik voor tonijn.
Nog een paar tips…
Zelf heb ik gewoon een zwak voor Boursin, maar je kunt voor dit recept alle soorten kruidenkaas gebruiken. Geen kruidenboter, dat wordt veel te vet.
Geen Cannelloni kunnen vinden? Gebruik dan lasagne bladen die je kort kookt, zodat ze flexibel worden en rol deze met de vulling op tot een rolletje!