Kaasfondue recepten

Deel met vrienden en familie

Kaasfondue. Een heerlijk smeuïg en warm goedje, bijna vloeibaar goud als je het mij vraagt. Wie wordt daar nou niet gelukkig van? De lekkerste versie maak je natuurlijk zelf met de hulp van een kaasrasp en een goed recept. Wij hebben de lekkerste kaasfondue recepten voor jullie op een rij gezet!

De lekkerste kaasfondue recepten

Kaasfondue met Boursin

Makkelijke Kaasfondue met Boursin
Deze kaasfondue kan niet mislukken en bevat ook nog eens een heel pakketje Boursin. Wat wil je nog meer? Dit recept is alcoholvrij, maar een glaasje wijn erbij kan natuurlijk altijd.

Het recept

Kaasfondue met abdijkaas en abdijbier

fondue van abdijkaas
Voor de liefhebbers van bier hebben we een heerlijke kaasfondue recept die abdijbier en abdijkaas met elkaar combineert. Natuurlijk kun je ook andere kaas gebruiken, maar dit maakt het juist een leuke combinatie.

Het recept

Kaasfondue met pompoen

Pompoen Kaasfondue
Deze pompoen kaasfondue is heerlijk romig en mild door de toevoeging van pompoen en mascarpone. Echt weer eens wat anders dan een ‘klassieke’ kaasfondue. Als je helemaal los wilt gaan serveer je de fondue in een uitgeholde pompoen!

Het recept

Zwitsere Kaasfondue zonder Kirsch

Recept Zwitserse Kaasfondue zonder kirsch
Al het goede van een heerlijke Zwitserse kaasfondue, maar dan zonder de kirsch. Echt een klassieker. Dit recept is, zoals je al zal vermoeden, alcoholvrij.

Het recept

Kaasfondue met tomaat

kaasfondue tomaat
Heerlijke fondue met Nederlandse kaas en door het toevoegen van tomatensaus en pesto krijgt hij een leuke twist. Eigenlijk dus een soort vloeibare pizza? Het water loopt mij al in de mond!

Het recept

Kaasfondue recept met bockbier en reblochon

Bockbier kaasfondue
Reblochon kaas is notig en dat past natuurlijk heel goed bij bockbier. Perfect recept voor in de herfst!

Het recept

Pin deze Kaasfondue recepten!

Deze recepten niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden. Dubbele winst dus.

Kaasfondue recepten

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close