Aardappelpuree met truffel en Parmezaan is super easy om te maken. Alleen al van die naam loopt het water me in de mond. We gebruiken truffelmayo voor een lekker en makkelijk resultaat. Geen gedoe met dure truffels of te vette olie. Hoewel perfect als bijgerecht, kan deze puree ook makkelijk de show stelen. Maak het onderdeel van je Kerstdiner of onderdeel van een simpel, doordeweeks avg-tje!
Iedereen die ik ken is gek op aardappelpuree met truffel en Parmezaan en ook jij moet dit recept echt een keer proberen!
Lekker voor erbij
Aardappelpuree met truffel en Parmezaan past natuurlijk helemaal bij het Kerstdiner. Luxe genoeg om mee te mogen doen, maar makkelijk en eenvoudig te bereiden; je bent waarschijnlijk al genoeg tijd kwijt aan je hoofdgerecht. Deze aardappelpuree past geweldig bij:
- Franse mosterd kip in romige saus
- Boeuf Bourguignon
- Italiaanse Kip Marsala (Pollo al Marsala)
- Biefstuk met rode wijnsaus
- Kalkoen
Deze truffel aardappelpuree hoef je echt niet alleen te bewaren voor Kerst. Zelf eet ik deze versie ook wel eens met simpele snijbonen en een kipschnitzel!
Pin deze Easy aardappelpuree met truffel en Parmezaan
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.