Flammkuchen met Gerookte Zalm
Een Flammkuchen (ook wel Tarte Flambée genoemd) is een dunne, knapperige deegbodem die traditioneel wordt belegd met crème fraîche, spekjes en uien. Wij gaan deze keer voor een heerlijke variatie met gerookte zalm en rucola. Dille en kappertjes smaken hier ook heel erg goed bij, als je wilt variëren.
Wintersport recepten
Flammkuchen is voor mij echt een wintersportgerecht. De dunne, knapperige bodem met romige crème fraîche en hartige toppings brengen heerlijke vakantieherinneringen naar boven. Andere wintersportrecepten zijn bijvoorbeeld Kaiserschmarrn, Apfelstrudel en natuurlijk Kaasfondue. Stuk voor stuk klassiekers die perfect passen bij de gezelligheid van koude winterdagen. Deze recepten doen het trouwens ook allemaal erg goed met Pasen! Of je nu net uit de sneeuw komt, of gewoon zin hebt in comfort food: deze gerechten zorgen altijd voor een knusse sfeer!
Pin dit recept voor Flammkuchen met Gerookte Zalm!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.