Geroosterde Tomatensoep

Deel met vrienden en familie

Geroosterde Tomatensoep! Soep kan zo lekker zijn. Soep maakt je buikje lekker warm van binnen en het is bijna altijd gezond. Geroosterde tomaten zijn ook heerlijk en goed voor je. Een geroosterde tomatensoep moet dus wel een perfect huwelijk zijn. Lees mee hoe je in een handomdraai een heerlijke geroosterde tomatensoep kunt maken.

De leukste en eenvoudigste gerechten worden bij mij meestal geboren uit noodzaak of luiheid. Van de week was ik snip verkouden en had ik trek in soep! Er was echter één probleem, mijn kookplaat is soort van overleden. Het rook de laatste keer naar gesmolten plastic en sindsdien heb ik de kookplaat niet meer durven te gebruiken. Toch kon ik met dit recept mijn heerlijke tomatensaus om toveren tot een heerlijke tomatensoep.

Ingrediënten Geroosterde Tomatensoep

Benodigdheden voor 2 kommetjes soep
1x Geroosterde tomatensaus
(gekookt) water
1/4 blokje bouillon naar keuze
Optioneel:Room / mascarpone

Bereiding

  1. Plaats je geroosterde tomatensaus in een pannetje en voeg water toe, totdat het de dikte heeft die jij lekker vindt voor je soep. Breng je soepje even aan de kook. Mocht je net als ik geen kookplaat tot je beschikking hebben, gebruik dan gekookt water (gelukkig had ik wel een waterkoker).
  2. Voeg nu je kwart blokje bouillon toe en roer het geheel goed door.
  3. Je soep is nu klaar! Je kunt het eventueel romiger maken door wat room of mascarpone toe te voegen. Wil je het nog luxer maken, leg er dan voor het serveren wat blaadjes basilicum op of snipper er wat bieslook overheen.

En dan durven mensen te beweren dat soep maken veel werk is 😉

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close