Gevulde Eitjes met Truffel en Parmezaan zijn echt een heerlijke traktatie, met een vleugje luxe. Lekker voor op een feestje, tijdens de paasbrunch of gewoon zo op de borrelplank!
Gevulde eitjes met truffel en Parmezaan
Gevulde eieren waren vroeger niet weg te denken van een verjaardag, naast de klassieke blokjes kaas, plakjes worst en zoute sticks. Door de jaren heen heb ik talloze varianten gemaakt, maar deze – naast die met zalm – is zonder twijfel een van de meest luxe. Meestal gebruik ik truffeltapenade voor die heerlijke diepe smaak, dit vind ik zelf lekkerder dan de kant-en-klare truffelmayo’s die ik ken, voor dit recept. Als je jezelf echt wilt verwennen en het budget het toestaat, schaaf er dan wat verse truffel overheen.
Luxe gevulde eitjes met Pasen
Een ei hoort erbij met Pasen. Gevuld, gebakken, in de vorm van een wolk – ik vind het allemaal heerlijk. Naast eieren kan ik een klassieke tonijnsalade, paasbrood of een quiche lorraine ook altijd erg waarderen bij het paasontbijt.
Pin dit recept voor Gevulde Eitjes met Truffel en Parmezaan!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.