Deze gevulde tomaten met feta en kerrie zijn super simpel om te maken en ideaal als voorgerecht of snack. Los gebruikten we de ingrediënten al heel vaak, maar samen vormen ze een verrassende combinatie!
Gevulde tomaten met feta en kerrie!
De inspiratie voor dit recept deed ik op in een cafeetje ergens in Zuid-Afrika. Daar lag een kooktijdschrift en aangezien we lang op het eten moesten wachten door de load shedding (tijdelijk is er dan geen stroom), én man en peuter richting speeltuin waren, had ik tijd om te lezen Het exacte recept weet ik natuurlijk niet meer, maar het idee om tomaten te vullen met feta en dit te combineren met kerriekruiden is mij bijgebleven. Na wat experimenteren, kwam ik tot dit simpele, maar super smaakvolle recept.
Vegetarisch voorgerecht of snack
Vaak zie ik recepten voor gevulde tomaten met gehakt, maar zelf vind ik deze vega-versie veel lekkerder en meer smaak hebben. Mocht je nieuwsgierig zijn of je dit ook kan maken met plantaardige feta: ja, dit kan zeker heel erg goed. Dit maakt de gevulde tomaten vegan, en dus ook lactosevrij.
Pin deze Gevulde Tomaten met Feta!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.