Groene smoothie ijsjes

Deel met vrienden en familie

Green Smoothie ijsjes

Groene smoothie ijsjes . Groene smoothies zijn enorm populair op het moment. Het is een super gezonde smoothie, waarbij je in plaats van alleen fruit ook groentes gebruikt zoals bijvoorbeeld spinazie, boerenkool en komkommer. Past helemaal in de healthy lifestyle die steeds populairder wordt en wordt dan ook vaak gebruikt als een gezond begin van de dag.

Ik kom nu met een recept voor groene smoothie ijsjes. Deze zijn heerlijk verkoelend en makkelijker van tevoren voor meerdere keren te maken (’s ochtends vroeg aan de slag met de blender bleek voor mij verre van ideaal). En daarbij wordt in ijsvorm alles leuker toch?

Benodigdheden Groene Smoothie ijsjes

1/2 mango in stukjes
1/2 banaan in stukjes
1 theelepel hennepzaad  (optioneel)
3 handjes spinazie
water

Bereiding Groene Smoothie ijsjes

  1. Pureer eerst de mango en banaan. Dit gaat het makkelijkste met een blender, die krijgt alles het fijnst, maar een staafmixer werkt ook.
  2. Voeg nu de rest van de producten toe met een scheutje water en pureer tot alles fijn is en je een groene smoothie hebt. Het water is alleen om het pureren te vermakkelen.
  3. Vul je ijsvormpjes met je groene smoothie en plaats ze voor een paar uur in de vriezer. Of gebruik een ZOKU en je kunt al binnen een paar minuten genieten van je ijsjes.

Je kan dit natuurlijk ook gewoon zo als smoothie drinken. Maar dan zou ik wel aanraden wat ijs toe te voegen of van tevoren de banaan in de vriezen. En eventueel wat extra vocht toe te voegen tot het op je gewenste drink dikte is.

Andere lekkere smoothie combinaties voor je ijsjes zijn:

  • Peer, banaan, spinazie & amandelmelk
  • Ananas, appel, komkommer & munt
  • Boerenkool, banaan & blauwe bessen
  • Banaan, sinaasappel & sla

Groene smoothie ijsjes

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close