Heerlijke kerstrecepten met Zalm!

Deel met vrienden en familie

Heerlijke Kerstrecepten met zalm, want het blijft een ontzettend populaire vis! Of je opzoek bent naar een amuse, hapje, voor- of hoofdgerecht: wij hebben in elke categorie de lekkerste Kerstrecepten met zalm voor je geselecteerd.

Zalm is natuurlijk het hele jaar door een populaire vis, maar waarom met Kerst niet wat extra’s doen? Steek hem in een bijzonder jasje en verras je gasten met een bijzonder gerecht.

Een Kersttoetje met zalm ben ik nog niet tegen gekomen (dat zou wel heel creatief zijn), maar gelukkig zijn er genoeg Kersttoetjes zonder zalm te vinden op Flying Foodie. Waarschijnlijk steel je daarmee ook meer de show dan met een toetje met zalm. Brr moet er eigenlijk niet aan denken! Mocht je wel een goed recept kennen laat het me dan gerust weten. Ik ben natuurlijk wel mega nieuwsgierig.

Heerlijke kerstrecepten met Zalm!

Kerst Amuses & Hapjes met zalm

Kerstrecepten met zalm amuses en hapjes (1)

Kerst Voorgerechten met zalm

Kerstrecepten met zalm voorgerechten (1)

Kerst Hoofdgerechten met zalm

Kerstrecepten met zalm hoofdgerechten (1)

Welke recepten lijken jou het lekkerst? Ga je voor een heel menu met zalm of kies je slechts één gang? Wat het ook wordt, het moet helemaal goed komen met deze lijst heerlijke recepten!

Pin deze kerstrecepten met Zalm!

Deze recepten niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.

Kerstrecepten met Zalm

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Het is een mooi overzicht geworden ☻♥

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close