Instant Pot Beef Curry is een snelle en makkelijke manier om dit heerlijke, kruidige gerecht op tafel te toveren. Niet lang stoven op het fornuis, maar gewoon, bam, supersnel klaar. Serveer dit zachte vlees met rijst of houd het koolhydraatarm, door bloemkoolrijst te maken!
Instant Pot Beef Curry
Door de Instant Pot te gebruiken zijn we ontzettend snel klaar met het maken van deze heerlijke beef curry. In plaats van uren te stoven op het fornuis, ben je makkelijk in een uur klaar. Ideaal als je het mij vraagt! De smaken van de kruiden trekken ook nog eens extra goed in het vlees door de hoge druk.
Sowieso zijn we bij Flying Foodie ontzettend fan van de Instant Pot, we hebben heel veel recepten online staan op onze pagina Nederlandse Instant Pot recepten en hebben zelfs een kookboek uitgegeven! Check zeker eens Flying Foodie’s Multicooker kookboek.
Geen Instant Pot of andere multicooker? Je kunt dit recept ook in een “gewone” braadpan bereiden. Je bent dan alleen wel wat langer bezig. Je vindt het recept hier.
Wat eet je er bij?
Zelf vind ik het ontzettend lekker om dit gerecht te combineren met rijst, of bloemkoolrijst als ik het koolhydraatarm wil houden. Vaak meng ik nog wat verse koriander en geschaafde amandeltjes door de rijst heen. De groente hou ik simpel. Gewoon wat sperzie- of snijbonen. Het vlees is al heerlijk kruidig van zichzelf; daar hoeft niet veel poespas bij.
Pin dit recept voor Instant Pot Beef Curry!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.