Instant Pot stoofvlees met pindasaus, dat klinkt als een ontzettend goed idee, toch? En wat mij betreft is het dat ook! Supermals vlees en een heerlijke pindasaus, een ‘match made in heaven’. En lekker snel klaar in je Instant Pot natuurlijk!
Dit gerecht is heerlijk met een simpele nasi of gewoon met witte rijst, die je trouwens ook heel makkelijk in je pot kan maken, als je je vlees eerder maakt. Zelf maken we altijd een extra grote portie in de pot (alle instellingen blijven het zelfde) en vriezen het dan in.
Wist je dat we ook een Nederlands E-book hebben voor de Instant Pot E-Book: Basisrecepten voor de Instant Pot
Instant Pot stoofvlees met pindasaus
Dat stoofvlees lekker is uit de pressure cooker weten we inmiddels maar al te goed. Pindasaus is ook altijd lekker, dus waarom combineren we die twee niet? Het resultaat is heerlijk! Je maakt het net zo pittig (of juist helemaal niet) als je zelf lekker vindt. Kijk wel uit bij het toevoegen van hele pepers, die ‘exploderen’ als het ware in de pot door de druk. Dit is niet zo erg als het klinkt, maar je kunt ze er daarna niet meer uit vissen, mocht je dat van plan zijn!
Fan van de Aziatische keuken?
Dan heb ik goed nieuws voor je, dat zijn wij bij Flying Foodie ook! Naast een hele hoop Aziatische recepten hebben we ook een flink aantal Aziatische Instant Pot recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van:
- Snelle babi ketjap uit de Instant Pot
- Sweet & Spicy Instant Pot spareribs
- Instant Pot soto ayam
- Daging smoor (Indonesisch rundvlees in ketjap)
- Indiase butter chicken uit de Instant Pot
We werken constant aan nieuwe recepten voor de Instant Pot, dus als je nog een recept mist, laat het ons gerust weten. We zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe recepten!
Pin deze Instant Pot stoofvlees met pindasaus!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan een van de foto’s op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.