Weekmenu voor de Multicooker

Deel met vrienden en familie

Ben jij zo gek op je multicooker, dat je er de hele week uit wilt eten? Wij snappen dat helemaal en dat kan ook makkelijk met dit heerlijke weekmenu voor de multicooker. We hebben een lekker gevarieerd menu samengesteld, dat zeker niet zal vervelen!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Multicooker, Instant Pot of Crockpot?

Alle recepten kunnen gemaakt worden in een multicooker met hoge druk functie. Het maakt niet uit of dit een Instant Pot, Crockpot Express of ander merk is. Instant Pot wordt veel gebruikt als naam voor een multicooker, maar eigenlijk is het een merk multicooker. 

Lekker gevarieerd weekmenu voor de multicooker

Maandag – Risotto met Spinazie

Spinazie risotto uit de Instant Pot mosterd en oude kaas

Een simpele en smaakvolle spinazie risotto uit de multicooker! Alles in de pot en geen omkijken meer naar. Heerlijk met oude kaas en een schepje grove mosterd voor een Hollandse twist aan dit Italiaanse gerecht. Geen fan van spinazie? We hebben ook een versie met tomaten en burrata voor je of bijvoorbeeld een met paddenstoelen

Hier vind je het recept voor Instant Pot Spinazie Risotto

Dinsdag – Extreem Simpele Tortilla Taart

Instant Pot Tortilla Taart

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar in mijn omgeving is dinsdag echt de drukste dag. Veel te doen, lange dagen en als je pech hebt ook nog eens file. Dus op dinsdag moet het eten simpel en snel zijn. Helemaal student-, kids- en ‘uitgebluste volwassene van welke leeftijd dan ook’-proof! Je kunt van tevoren je chili con carne helemaal zelf maken in de multicooker, maar je kunt ook gewoon iets kant-en-klaar kopen uit de supermarkt.

Hier vind je het recept voor Instant Pot Tortilla Taart

Woensdag – Hutspot

Hutspot uit de multicooker (instant pot/ crockpot express)

Stamppot is altijd goed, toch? Maak de klassieke versie of ga voor de Japanse (recept). Bij die laatste bereid je het gehakt apart in de koekenpan. Dit is het snelste en verkomt een ‘burn’. 

Hier vind je het recept voor Hutspot uit de multicooker (Instant Pot / Crockpot Express)

Donderdag – Kip Madras uit de Multicooker

Instant Pot Kip madras

Kip Madras is een heerlijk wereldgerecht, maar dan zonder pakjes en zakjes. Slechts enkele minuten hoge druk zorgen voor boterzachte en heerlijk gekruide kip, met een milde currysaus. Maak met behulp van de pot-in-pot methode tegelijkertijd je rijst klaar en je hebt er geen omkijken meer naar. Voor groente erbij ben ik gek op snij-, edamame- of sperziebonen, of bijvoorbeeld spinazie.

Hier vind je het recept voor Instant Pot Kip Madras

Vrijdag – Pasta met Rookworst en Spitskool

Pasta uit de crockpot express met rookworst

We sluiten de week af met een heerlijke pasta met rookworst. Deze pasta is trouwens ook heel erg lekker koud als pastasalade, maak een extra portie en zet deze in de koelkast voor het weekend!

Hier vind je het recept voor Instant Pot Pasta met Rookworst en Spitskool

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten , alle nederlandse multicooker recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close