met Kaneelboter. Soms kun je door drie doodnormale ingrediënten te combineren iets lekkers maken. Zo simpel, dat je niet meer snapt waarom je hier niet eerder aan gedacht hebt.Of waarom het niet gewoon zo in de winkel wordt verkocht. Kaneelboter is zoiets. Geen gedoe, geen rare ingredienten, geen fratsen.
Kaneelboter
Lekker op een plakje cake, op een geroosterde boterham, pannenkoek, een bagel, matzes, scones of of of.. Volgens mij kun je hier heel veel combinaties voor bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld vaan een croissant? Gewoon van die danarols insmeren met kaneelboter, oprollen en de oven in! Past wat mij betreft ook helemaal bij de tijd van het jaar. Smeer er ook eens een halve appel of peer mee in voordat je deze gaat grillen.
Vers brood
Kaneelboter combineert natuurlijk hartstikke goed met een zelf gemaakt brood. Wat dacht je van de volgende opties:
- Fantastisch brood zonder kneden
- Hot cross buns (Engelse paasbroodjes)
- Simpel Soda brood
- Zoet brood gemaakt van IJS!
- Makkelijke Scones voor bij de High Tea
Pin deze Kaneelboter!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.
Oh, dat ziet er erg lekker uit. Lijkt me vooral heerlijk op een geroosterd broodje ‘s ochtends. Ik ga het eens proberen!
Dat is echt heerlijk, zeker als het broodje nog een beetje warm is 😀
Klinkt lekker! Daar zou ik nooit opgekomen zijn.
Herkenbaar hoor, ik dacht hier ook bij toen ik het gemaakt had “Waarom ben ik hier nooit eerder opgekomen?”
Zo, inderdaad. Lekker! Kan ook op veel dingen, jammie!