Met deze heerlijke Kinder Bueno Cookie Dough kun je niet alleen je vingers aflikken, maar ook gewoon de hele kom leeg eten. Ik wilde niet zomaar een eetbaar deeg maken, maar een extra lekkere versie. Kinder Bueno is één van mijn lievelingszondes, dus deze combinatie is wat mij betreft hemels!
Zelf eetbaar deeg maken
Wat is het leukste aan bakken? Juist ja, beslag eten! Wie heeft zich niet eens misselijk gegeten aan beslag? Meestal kan het natuurlijk geen kwaad, maar je kunt het beter niet te vaak doen. Het gevaar van rauwe eieren kennen jullie natuurlijk wel, maar wist je dat in rauwe bloem ook de E. coli bacterie kan zitten? De kans is heel klein, maar kleine kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een zwakke gezondheid kunnen daar beter mee oppassen. Zeker als je het in grote getalen gaat eten, zoals bij cookie dough. Gelukkig maak je met dit recept veilig eetbaar deeg, zonder eieren en met bloem die we eerst bakken!
Dat laatste is trouwens helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Gewoon even goed verwarmen in de oven.
Fan van Cookie Dough? Je kunt er ook heel lekker bonbons van maken.
Pin deze Kinder Bueno Cookie Dough!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.