Knolselderij-stamppot is een heerlijke, koolhydraatarme stamppot. We maken ‘m net even wat spannender, door naast de spinazie, ook taleggio en zongedroogde tomaten toe te voegen.
Knolselderij stamppot met taleggio en spinazie
Deze stamppot heeft het allemaal: hij is romig, hartig en smaakvol tegelijk. Wat ‘ie niet heeft, zijn veel koolhydraten; het is een koolhydraatarme stamppot. Dus ook als je op je koolhydraten let, is het mogelijk om van een lekkere stamppot te genieten.
Wil jij toch liever wat meer koolhydraten? Vervang dan de helft van de knolselderij door 400 gr aardappelen. Deze kook je gewoon, zoals je dit altijd bij een stamppot doet.
Kan dit ook in de Instant Pot?
Deze vraag komt steeds vaker voorbij wanneer we op Flying Foodie een recept delen. Jullie weten het inmiddels al, Flying Foodie staat bekend om haar Nederlandse Instant Pot recepten. Dit recept kun je ook heel goed in de Instant Pot maken.
Je vindt het Instant Pot recept in mijn boek “Flying Foodie’s Multicooker Kookboek” samen met nog 70 andere heerlijke recepten die je allemaal in je Instant Pot / Multicooker met hoge druk kan maken!
Pin dit recept voor Knolselderij Stamppot met Taleggio en Spinazie!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan een foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.