Koolhydraatarme flammkuchen is de oude bekende pizza uit de Elzas, maar dan in een nieuw jasje. Knapperige bodem, laagje crème fraîche, spekjes en hier en daar een stukje rode ui. Geniet van deze wintersport klassieker, zonder de koolhydraten.
Koolhydraatarme Flammkuchen (keto!)
Misschien onnodig om te zeggen, maar een flammkuchen is (koolhydraatarm of niet) geen volwaardige maaltijd. Combineer de flammkuchen lekker met wat groenten of een salade!
Eet jij vaker koolhydraatarm? Dan hebben wij nog veel meer heerlijke koolhydraatarme recepten voor je:
Vaker maken keto pizza?
** Dat tussendoor afkoelen kan wat irritant zijn. Je moet niet alleen wachten, de twijfel is dan ook nog: laat ik de oven aan? Of zet ik die uit en moet ik die daarna weer helemaal opwarmen. Als je vaker flammkuchen (of andere koolhydraatarme pizza’s) wilt gaan maken, kan het handig zijn om wat bodems te bakken en deze vervolgens in te vriezen. Ze blijven 2-3 maanden goed in de vriezer.