Mijn favoriete recepten van 2019

Deel met vrienden en familie

Mijn eigen favoriete recepten van 2019! Al mijn recepten zijn natuurlijk heerlijk, anders komen ze niet online (😉), maar deze waren bij mij zelf dit jaar favoriet.

Ooit ben ik mijn blog begonnen om mijn recepten bij te houden en zelf terug te kunnen vinden. Het is dus niet vreemd dat ik zelf regelmatig van mijn blog kook. Deze 10 recepten waren dit jaar favoriet bij mij.

Mijn favoriete recepten van 2019 Flying Foodie

Mijn favoriete recepten van 2019

Op willekeurige volgorde 🙂

Indonesisch gehaktbrood

Indonesisch gehaktbrood met ei
Indonesisch gehaktbrood is een absolute winnaar, maar ook super makkelijk te maken. Wanneer je ‘m doorsnijdt, wordt je verrast met een ei en de pindasaus bovenop maakt het helemaal af. Simpel om te maken en zowel warm als koud heel erg lekker!

Recept

Koolhydraatarme lasagne

Koolhydraatarme lasagne met courgette en gehakt
Of je nou koolhydraatarm eet of niet, dit recept is echt een topper. Vooral als je de extra moeite neemt om zoveel mogelijk vocht uit de courgette te halen door ze eerst te zouten, deppen en daarna te grillen. Maak een dubbele portie zodat je er de volgende dag nog een keer van kan genieten, en ja, hij smaakt dan nog lekkerder!

Recept

Romige paddenstoelensoep

kommen romige paddenstoelensoep
Dit jaar stond de herfst echt in het teken van paddenstoelen voor mij. Volgens mij heb ik op een gegeven moment een week lang elke dag wel paddenstoelen gegeten. Dit was het eerste recept dat ik maakte, nadat ik terug kwam van mijn vakantie op Bali.

Recept

Stoofvlees uit de Instant Pot

Supersnel stoofvlees
Dit jaar kocht ik een Instant Pot en wat een goede aankoop bleek dat te zijn! Een van mijn favoriete dingen om erin te maken is stoofvlees. Meteen een vierdubbele portie, die ik dan meteen in porties invries. Anders gaat het natuurlijk alsnog veel te snel op!

Recept

Big Mac salade

koolhydraatarme BIG MAC salade
Dit recept begon als een grapje, maar uiteindelijk was het ontzettend lekker. Een Big Mac kan dus wel gezond zijn 😉

Recept

Zalm burger

Zalmburgers met komkommer
Simpel te maken en met het gekleurde broodje een feest voor het oog!

Recept

Koreaanse kip

Koreaans kip uit de instant pot
Nog een Instant Pot recept bij mijn favorieten, ik zei toch dat het een goede aankoop is geweest? Heerlijke malse Koreaanse kip om je vingers bij af te likken.

Recept

Mexicaans gehaktbrood

Mexicaans gehaktbrood met chorizo
Nog een gehaktbrood? Jup! Deze is niet alleen een favoriet van mij, maar ik krijg er ook heel veel positieve berichtjes over. Zelfs kieskeurige kinderen smullen van dit gerecht.

Recept

Thaise Rode curry pasta

Panang curry pasta rode curry pasta
Je eigen currypasta maken klinkt als veel werk. Vergeleken met kant-en-klaar kopen is het dat ook, maar de smaak!! Zoveel verschil! Ik maak een extra grote batch en vries die per eetlepel in. Ik maak er niet alleen rode curry van, maar ook pittige pizza met gehakt, rode ui, paprika en koriander. Smullen!

Recept

Stroopwafel panna cotta

toetje stroopwafel panna cotta
Dit jaar was ik niet echt van de zoete recepten, tijdens de eerste vijf maanden van mijn zwangerschap vond ik ongeveer alles te zoet. Daarna konden de toetjes er wel weer in. Zo ook deze heerlijke panna cotta met stroopwafels en karamel. Favoriet omdat het zo lekker is EN makkelijk van tevoren te maken!

Recept

Welke recepten kwamen bij jullie regelmatig op tafel te staan dit afgelopen jaar?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Alle recepten waren de toppers van 2019

    Fijne jaarwisseling!

    1. Dankjewel Wim! Gelukkig nieuwjaar!

  2. Wat een heerlijke recepten en wat een brede keuze ! Dank je wel !

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close