Mini worstenbroodjes met bladerdeeg

Deel met vrienden en familie

Maak je feestje compleet met deze worstenbroodjes met bladerdeeg. Het recept voor deze worstjes met bladerdeeg is snel en eenvoudig te maken, waardoor je meer tijd hebt om van het feest te genieten. Ideaal als makkelijk hapje dat je van tevoren kunt bereiden. Ook perfect voor het kerstdiner op school, want wie houdt er nu niet van deze heerlijke knakworstjes met bladerdeeg? Een gegarandeerde favoriet bij jong en oud!Worstenbroodjes zijn een snelle en simpele snack om te maken. Ze doen het normaal altijd al erg goed, maar met deze mini worstenbroodjes zal je zeker scoren. Ideaal fingerfood; je eet ze zo met één hap op.

Mini worstenbroodjes met bladerdeeg

Maak je feestje compleet met deze worstenbroodjes met bladerdeeg. Het recept voor deze worstjes met bladerdeeg is snel en eenvoudig te maken, waardoor je meer tijd hebt om van het feest te genieten. Ideaal als makkelijk hapje dat je van tevoren kunt bereiden. Ook perfect voor het kerstdiner op school, want wie houdt er nu niet van deze heerlijke knakworstjes met bladerdeeg? Een gegarandeerde favoriet bij jong en oud!

Ingrediënten

  • 1 blik cocktail worstjes
  • 3 bladen bladerdeeg
  • 1 ei

Optioneel

  • kaas
  • sesamzaad en/of maanzaad

Instructies

  • Ontdooi het bladerdeeg en giet je mini cocktail worstjes af. Klop een ei los met een eetlepel water. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
  • Snijd de plakken bladerdeeg door midden en vervolgens in 5 repen. Je zou nu 10 reepjes bladerdeeg moeten hebben.
  • Wikkel om elk worstje een reepje bladerdeeg en plak het dicht met een beetje ei.
  • Plaats het rolletje op een bakplaat en bestrijk met ei. Strooi er eventueel wat sesam of maanzaad overheen. Dit staat extra gezellig, maar echt nodig is het niet.
  • Plaats de worstenbroodjes met bladerdeeg in de oven en bak ze in ongeveer 10-12 minuten mooi goudbruin.

Notities

Ben je gek op kaas? Leg dan een klein plakje kaas op je bladerdeeg, voordat je het om je worstje heen rolt!
Auteur: Mariska

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Ziet er heerlijk uit, ik lust er nu wel een paar!

    1. Mariska Author says:

      Helaas waren ze ruim voor het online brengen van de post al super op :’)

  2. Monique | WritingMonique says:

    Oh! Dit ziet er heerlijk uit!

    1. Mariska Author says:

      Dankje Monique, dat waren ze ook zeker.

  3. Lekker! Mijn zus maakte dit vaak op feestjes. Zo klaar en doet het altijd goed 🙂

    1. Mariska Author says:

      Ik meestal ook! Ideaal feestvoer

  4. Simone | Simone's Kitchen says:

    Ah lekker! En bedankt… nu heb ik zin in worstenbroodjes!

    1. Mariska Author says:

      Sorry, stomme foodblogs ook altijd 😉

  5. Lekker makkelijk en lekker! Volgens mij heb ik alles in huis om dit na te maken.

    1. Mariska Author says:

      En heb je ze inmiddels al een keer gemaakt?

  6. Yum! Daar had je mijn zoontje ook heel blij mee gemaakt!

    1. Leuk om te horen 🙂 !

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close