M&M koekjes, hoe goed klinkt dat? Heel erg goed wat mij betreft. Met dit recept maak je heel makkelijk heerlijke, chewy M&M koekjes, waarbij de M&M’s niet gesmolten zijn in je deeg, maar nog lekker hun eigen vorm en kleur hebben behouden.

M&M koekjes
M&M koekjes zijn een heerlijke traktatie en een echte klassieker onder de Amerikaanse koeken. Deze koekjes met chocolade zijn lekker knapperig van buiten en zacht van binnen, met kleurrijke M&M’s die voor een vrolijke twist zorgen. Perfect voor feestjes, een gezellig bakmoment of gewoon als tussendoortje.
Dit Amerikaanse recept is eenvoudig te maken en leuk om samen met kinderen te bakken. De M&M’s smelten niet helemaal, waardoor je bij elke hap die lekkere crunch hebt en ze er ook nog eens vrolijk uitzien met al die leuke kleuren.
Chewy cookies of liever knapperige koeken?
In Amerika houden ze van chewy koeken, terwijl in Nederland vaak de voorkeur wordt gegeven aan knapperige varianten. Toch winnen de zachte, chewy koekjes hier steeds meer terrein. Wil je M&M koekjes die extra chewy zijn? Bak ze dan 15 minuten. Liever wat steviger? Laat ze 20 minuten in de oven. Haal ze er op tijd uit, want ze worden steviger tijdens het afkoelen. Gebruik een spatel om ze voorzichtig van de bakplaat te halen en laat ze goed uitharden voor de beste structuur.
Pin dit recept voor M&M koekjes!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.

Verrukkelijk !!
Ik als m&m’s fan wil dit zo graag uitproberen. Binnenkort maar eens doen met dank aan jouw recept!
Dol op M&M’s, dus met koekjes zit je sowieso goed! Laatst een cheesecake met M&M-cookie dough gebakken, maar dat was toch niet helemaal geslaagd. Dus dan zijn de cookies vermoedelijk een goed alternatief!
Die cheesecake klinkt wel goed! Jammer dat hij tegen viel.