Wie is er nog meer gek op chocolade fudge? Met dit recept maak je zelf Mokka Pandan Fudge en dat met slechts zes ingrediënten. Als je de tijd voor het afkoelen niet meerekent, kun je binnen 10 minuten klaar zijn! Super simpel.
Mokka Pandan Fudge
Zowel de pandan, als de koffiesmaak in deze chocolade fudge zijn subtiel, maar toch niet te missen. Super leuk om mee te nemen als traktatie, maar ook als je ‘s avonds gasten krijgt en je ze wat lekkers wilt voorschotelen bij de koffie of thee. Natuurlijk kun je dan een gebakje of koekjes meegrijpen tijdens het boodschappen doen, maar je kunt ook tien minuten de tijd nemen om deze heerlijke chocolade fudge door elkaar te roeren. Wanneer het tijd is voor koffie, is je fudge afgekoeld en klaar om aangesneden te worden!
De combinatie van koffie en pandan leerde ik op Bali kennen. Daar bestelde ik een Pandan Ice Latte en ik was opslag verliefd. Mocht je nieuwsgierig zijn naar hoe je zo’n ice latte maakt, hier vind je het recept. Net als wij gek op de Indonesische keuken? Dan hebben we nog veel meer recepten voor je!
Pin deze Mokka Pandan Fudge !
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.