Multicooker Aardappel Rendang is een heerlijke, snelle en vegetarische versie van rendang, waar je geen speciale ingrediënten voor nodig hebt. Lekker op zichzelf met wat groente en rijst, of maak het onderdeel van een grotere maaltijd, zoals een rijsttafel.
Multicooker Aardappel Rendang
Multicooker Aardappel Rendang is van zichzelf ontzettend smaakvol, je hoeft dus niet veel meer toe te voegen. Ik hou het meestal simpel met groentes, zoals sperzi- of snijbonen en wat rijst. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld spinazie, dat is extra makkelijk. Nadat de druk eraf is, voeg je de verse spinazie toe, roer je door en doe je de deksel er weer op. Kies voor de optie “Keep Warm” en wacht een minuutje. Open de pot en roer nog even door.
Dit recept kun je maken in elke multicooker met een hoge druk functie, bijvoorbeeld de Instant Pot, Crockpot Express of de Ninja Foodi.
Zelf maken of een zakje?
Ik maak mijn kruidenpasta voor rendang altijd zelf. Zo ook als ik aardappel rendang maak, maar voor het gemak kun je ook kiezen voor een klant-en-klare pasta. Speciaal voor wie toch graag een zakje gebruikt heb ik goed nieuws, ik heb dit recept gemaakt / getest met een zakje uit de supermarkt. Werkt prima, maar ik blijf toch de zelfgemaakte het lekkerste vinden.
Zowel met zachtkokende, als vastkokende aardappels is dit recept voor aardappel rendang heel erg lekker.
Pin dit recept voor Multicooker Aardappel Rendang
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.