Deze Mummy Worstjes met Bladerdeeg zijn een feest om te maken én te eten. Ze zijn de perfecte toevoeging aan je Halloweenfeest of gewoon als traktatie voor het gezin. En hoe schattig zijn ze?!
Mummy worstjes met bladerdeeg
Het is weer die tijd van het jaar! Halloween staat voor de deur, en wat is er leuker dan je keuken om te toveren tot een griezelige werkplaats voor heerlijke lekkernijen? Deze schattige, smakelijke creaties zijn niet alleen ideaal voor kinderen, maar ook voor volwassenen die in de feeststemming willen komen. Ze zijn heel makkelijk te maken en zullen zeker een hit zijn op elk Halloween-feest. Je kunt ze zelfs in de airfryer bereiden, en dan worden ze ook nog eens heerlijk knapperig.
Het beste van dit recept is dat je slechts drie ingrediënten nodig hebt: knakworstjes, bladerdeeg en suikeroogjes. Als je geen bladerdeeg hebt, kun je ook croissant- of pizzadeeg gebruiken.
Airfryer optie
Als je in het bezit bent van een airfryer, kun je de mummy worstjes daarin bereiden. Verwarm je airfryer voor op 180 graden Celsius en bak de worstjes gedurende 10 minuten, of tot het bladerdeeg goudbruin en knapperig is. Let op dat je de suikeroogjes niet kunt meebakken, ongeacht of je de airfryer of de oven gebruikt!
Meer Halloweenrecepten
Wil je meer inspiratie voor griezelig lekkere Halloween-recepten? Op Flying Foodie hebben we inmiddels een hele reeks Halloweenrecepten voor je klaarstaan. Denk aan gevulde paprika’s die lijken op jack-o’-lanterns, mummy saucijsjes en superschattige chocoladespinnenwebben!
Pin dit recept voor Mummy Worstjes met Bladerdeeg
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan een foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.