12 Oranje Recepten voor Koningsdag

Deel met vrienden en familie

Oranje recepten voor Koningsdag, zodat het niet alleen oranje boven is, maar ook oranje op je bord! Zoet of hartig, er is voor elk wat wils als het gaat om oranje gerechten. Dus ga aan de slag in de keuken om een onvergetelijke Koningsdag te beleven met heerlijk eten en goed gezelschap, of verkoop het op de vrijmarkt!

Zoete oranje recepten voor Koningsdag

Oranje cupcakes met sinaasappel 1
Sinaasappel Blender Cake
Orange posset klassiek brits nagerecht met sinaasappel en room

Wie is er nou niet gek op een zoete traktatie? Op Koningsdag mag je jezelf zeker verwennen met iets lekkers. Deze oranje recepten maken allemaal genoeg porties, of zijn makkelijk te verdubbelen, zodat je het met al je vrienden kan delen. Of natuurlijk verkopen op de vrijmarkt!

Hartige oranje gerechten

Instant Pot linzensoep oranje recept voor koningsdag
Kip Tandoori met kipfilet uit de oven
Gevulde eieren met zalm mousse close up

Zoet lijkt misschien de simpelste optie voor een oranje gerecht, maar ook hartig kun je heel makkelijk iets lekkers maken. Van een simpel hapje met zalm, tot complete gerechten. Zo tover je de hele dag om in een oranje feest!

Pin je favoriete oranje recepten!

Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan een foto van je favoriete recept op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close