Paas Tiramisu is misschien wel het perfecte toetje voor Pasen. Het is makkelijk en simpel te maken en uiteraard mega lekker. Deze heerlijk Paas Tiramisu maken we met lemon curd en eierkoeken, maar zonder rauwe ei! Als je wilt maak je ‘m alcoholvrij, zodat de Paas Tiramisu lekker is voor iedereen!
Paas Tiramisu
Stop maar met zoeken naar een toetje voor Pasen. Paas Tiramisu is wat je wilt maken, of je nou voor een paasbrunch of een etentje gaat. Deze tiramisu met heerlijke laagjes eierkoek, room en een vleugje lemon curd wordt een regelrechte hit.
Voor de decoratie geldt in dit geval: more = more. Hoppa, gewoon alle paaschocolade, sprinkels en eitjes die je kan vinden erop. Van die koekjes in de vorm van een nestje staan er ook fantastisch op. De eitjes bovenop de taart zijn een beetje van het roommengsel met lemon curd in een half chocolade-ei. Je kent ze wel, van die grote holle dingen. Je kan ook nog wat swirls maken met extra lemoncurd!
Citroen en koffie
We gebruiken zowel lemon curd (citroen, als koffie in dit recept. Dit is echt een heerlijke combinatie, die in Nederland nog niet zo bekend is. In Italië en bijvoorbeeld Spanje drinken ze zelfs koffie met citroensap en ook in Azië ben ik de combinatie tegenkomen (meestal in de vorm van yuzu). Ben je echt geen fan van de combinatie, gebruik dan chocolademelk om je koekjes in te dippen in plaats van koffie. Is je Paas Tiramisu gelijk cafeïnevrij.
Pin dit recept voor Paas Tiramisu!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.
