Pompoen Gnocchi: heerlijke fluweelzachte kussentjes, die door de pompoen ook nog eens een prachtige kleur hebben. Met ons recept maak je het super simpel helemaal zelf. Vaak gemaakt van aardappel, maar in dit geval dus van pompoen. Wij kozen voor een schattige pompoenvorm, maar je kunt ook een meer traditionele vorm kiezen. Een heerlijk herfstrecept. Lekker met een simpele bruine boter & saliesaus erbij, maar je kunt natuurlijk alle kanten op.
Pompoen Gnocchi
Pompoen Gnocchi is lekker, maar je brengt het helemaal naar het volgende level door ze te vormen als kleine pompoentjes. Dit gaat heel makkelijk:
- Draai bolletjes van stukjes deeg
- Gebruik een botermes en snijd twee keer een kruisje bovenop het bolletje. Rol het mes een beetje naar de zijkant.
- Steek een pompoenpitje in het midden van het kruisje.
Traditioneel maak je gnocchi met een speciaal gnocchiplankje; dat kun je met deze pompoen gnocchi natuurlijk ook doen!
Herfstpasta
De smaak te pakken? Andere heerlijke herfstpasta’s die we online hebben staan zijn bijvoorbeeld: Paddenstoelen Lasagne, Paddenstoelen risotto uit de Instant Pot en Lasagne met pompoen en salie.
Pin dit recept voor Pompoen Gnocchi!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.