Pompoen Korma is een heerlijke vegetarische Indiase Curry. Heerlijk kruidig en verwarmend, maar niet super pittig. Makkelijk te maken en staat binnen 30 tot 45 minuten op tafel. Lekker zo, of natuurlijk met wat rijst. Als ik even tijd heb, maak ik er ook nog verse naan bij.
Pompoen Korma
Korma ken je misschien van het kipgerecht (Instant Pot Kip Korma), maar de kruidige saus van dit gerecht combineert ook echt heel goed met de zoetigheid van pompoen. Korma saus is heerlijk aromatisch. Het gerecht heeft een subtiele warmte van de kruiden, maar is niet overdreven pittig, waardoor het veel mensen aanspreekt. Ook lekker dus voor diegene die niet van super pittig houdt.
Pin dit recept voor Pompoen Korma!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.

Hi Mariska, is dit gerecht ook te maken met de instant pot en diepvries pompoen?
Het stoofgedeelde zou wel in de pot kunnen, maar denk dat je daarna net zolang de saus aan het inkoken bent als de gewone bereiding. Je hebt de kans dat het erg waterig wordt