Shoarma Loempia’s zijn een ontzettend goed idee en wat mij betreft het ideale borrelhapje. Knapperig van buiten en smeuïg van binnen. Uiteraard serveren we deze Shoarma Loempia’s met knoflooksaus en sambal!
Shoarma Loempia’s
Bij Flying Foodie zijn we gek op loempia’s. Eerder deelden we al Vietnamese loempia met kip, Bananenloempia’s en de super lekkere Hamburger Loempia’s, dus een shoarma loempia leek mij ook een heerlijk idee. Het heeft al het lekkere van een broodje shoarma, maar dan in een handzaam formaat voor op een feestje.
Het goede nieuws is dat je deze shoarma loempia’s met alle soorten shoarmavlees kunt maken. Ga je voor lam, kalf of kip? Kan allemaal! Je kunt ook vleesvervangers kiezen of oesterzwamreepjes, die je dan kruidt met shoarmakruiden.
Borrelhapjes
Op een borrel wil je waarschijnlijk meerdere hapjes serveren. Tenminste, ik wel! Wat dacht je van:
- Koreaanse saucijzenbroodjes
- Albondigas: Spaanse gehaktballetjes
- Pangsit met garnalen en kip
- Japanse Yakitori spiesjes met lekkere sticky saus
- Surinaamse pasteitjes met kip
Pin dit recept voor Shoarma Loempia’s!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.