Deze shoarma quesadilla komt met een waarschuwing: dit recept is zo ontzettend lekker dat je ervan blijft eten. Heerlijk smeuïg en lekker hartig. Knoflooksaus, sambal en een simpele salade met ijsbergsla en verse kruiden maken het helemaal af. Ook nog eens binnen 30 minuten klaar. Do I need to say more?
Dit gerecht heeft wel wat weg van een (heel erg goede) shoarma calzone. De knoflooksaus, sambal en sla dragen bij aan de overall ervaring: het is net of je bij de plaatselijke shoarmatent zit. Maar dan wel heerlijk sappig en vers in plaats van uitgedroogd en smakeloos.
Zelf je shoarma kruiden maken
De lekkerste shoarma krijg je door deze zelf te kruiden. Je hebt dan niet alleen het soort vlees, maar ook de hoeveelheid zout in de hand. Gebruik bij voorkeur je eigen kruidenmix (dit recept bijvoorbeeld), maar mocht je liever iets willen kopen, dan kan ik je de shoarmakruiden van Euroma aanraden. Die zijn lekker en de mix is ook nog eens zoutvrij.
Pin deze Shoarma quesadilla!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.
Voor hoeveel personen is het recept ?
2 – 3 personen
2 goede porties