Deze noodle soep met garnalen, paddestoelen en spinazie is lekker makkelijk te maken en toch nog steeds gezond en goed vullend. Natuurlijk is deze verse noodle soep klaar binnen 30 minuten!
Simpele noodle soep met garnalen
Noodle soepjes zijn op allerlei manieren te maken. Van kant-en-klaar uit een pakje tot soepjes met rijke, lang getrokken bouillons. Dit is een snelle versie met veel verse groentes. In dit geval spinazie en paddestoelen (hoewel dat natuurlijk niet echt groenten zijn, maar jullie snappen wel wat ik bedoel, toch?). Een ideale versie voor op een doordeweekse avond.
Je kunt alle soorten noodles gebruiken voor dit recept en je kunt zelfs met pasta aan de slag als je dat zou willen (of alleen pasta in huis hebt!). Wel vind ik zelf rijst noodles wat minder geschikt, omdat die vaak te plakkerig worden.
Pin deze noodle soep met garnalen!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.
Oh ja! Deze is ook lekker!
Ziet er heerlijk uit! Al ben ik toch altijd teleurgesteld in de diepvries garnalen in Nederland. Ze zijn altijd zo rubberig en smaken nergens naar…. Verse garnalen it is!
Echt waar? Ik heb nog niet echt slechte ervaringen mee gehad. Je kan voor gekookte garnalen ook in het vers vak vinden!
Klinkt weer als een goed soep Maris met van die dingetjes die ik altijd wel in huis heb.
Dat scheelt weer boodschappen doen en dat maakt de soep extra lekker 😉
Jammie, ziet er heerlijk uit, dit zou zo kunnen worden voorgeschoteld in een restaurant haha!