Met deze slowcooker gehaktballetjes in satésaus gaan we niet voor snel, maar voor low en slow. Of je ze nou extra spicy maakt, of juist een tikkie zoet: deze gehaktballetjes zijn onweerstaanbaar lekker.
Slowcooker gehaktballetjes in satésaus
Slowcooker gehaktballetjes kun je met allerlei soorten saus maken, maar wie is er nou niet gek op satésaus? Maak het extra pittig door aan de saus een extra lepel sambal toe te voegen of juist zoet door de sambal weg te laten en een lepeltje bruine suiker toe te voegen.
Dit recept geeft net genoeg saus om de balletjes lekker mee te bedekken. Wil je meer saus, voeg dan een dubbele hoeveelheid water toe aan je saus.
En officieel hoort dit natuurlijk ‘gehaktballetjes in pindasaus’ te heten, want we combineren het niet met saté, wat eigenlijk gegrilde stukjes vlees op een stokje is 🙂
Welke slowcooker gebruik je voor gehaktballetjes?
Dit recept voor slowcooker gehaktballetjes in satésaus kun je in alle vormen, maten en merken slowcookers maken. Het kan zijn dat de tijd een klein beetje verschilt. De ene slowcooker wordt net wat warmer dan de andere. Wij gebruiken onze Instant Pot Multicooker op de slowcooker HIGH setting, en de slowcooker van Instant Brands (Instant Superior Slow Cooker) en zijn daar super tevreden over.
Pin dit recept voor Slowcooker Gehaktballetjes in Satésaus
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.