Snelle Nutella Broodjes

Recept Nutella Broodjes

Wie is er nou niet gek op Nutella? Vandaag heb ik een makkelijk recept voor jullie waarmee je deze heerlijke Nutella broodjes zelf kan maken. Heerlijk als ontbijt op bed en ik denk dat ze bij een kerstontbijtje ook niet zouden misstaan.  Voor deze heerlijke Nutella Broodjes heb je zelfs maar 2 dingen nodig!

Benodigdheden 6 Nutella Broodjes

Pot Nutella
Danarol Petit Pains

Verder heb je voor dit gerecht een muffinpan en een deegroller nodig. Heb je geen deegroller, of heb je net zoals ik geen zin om hem te zoeken? Dan kan je ook een fles gebruiken.

Bereiding Nutella Broodjes

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet zes gaatjes van je muffinpan in.
  2. Neem een van de broodjes uit de danarol en rol deze een beetje uit tot je een lap hebt van ongeveer een halve centimeter dik.
  3. Smeer je plak in met een laagje Nutella en rol hem op.
  4. Snijd het rolletje in drie gelijken stukken en zet ze rechtop met ze drieën in een gaatje van de muffinpan met de snijzijde omhoog. Heerhaal dit voor alle broodjes.
  5. Plaatst de Nutella broodjes in de oven en bak ze in 15 a 20 minuten gaar.

Nutella broodjes stappen plan

Super simpel toch? Terwijl de broodjes in de oven staan, kun je verder gaan met de voorbereidingen van de rest van je ontbijt.
In plaats van Nutella kan je natuurlijk ook gaan voor ander zoet en zelfs hartig beleg. Wat dacht je bijvoorbeeld van pindakaas of jam? Kaas doet het natuurlijk ook altijd goed.
Een mooie bijkomstigheid is ook nog eens dat je hele huis heerlijk gaat ruiken!

Snelle Nutella Broodjes

Eet smakelijk!

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *