Snel, gezond en kleurrijk gaan hand in hand bij deze paprikasoep uit de multicooker. Wij gebruiken de Instant Pot, maar deze soep is prima te maken in elke multicooker met een hogedruk functie. Gebruik rode of gele paprika’s voor het lekkerste resultaat!
Snelle Paprikasoep uit de Multicooker
Begrijp me niet verkeerd, bij Flying Foodie zijn we gek op koken en nemen hier graag de tijd voor. Alleen soms heb je die tijd niet, als je bijvoorbeeld recepten aan het verwerken bent voor je toekomstige kookboek, en wil je gewoon snel wat gezonds eten. Het hoeft niet altijd zo ingewikkeld te zijn als een Instant Pot Rendang , of toch nog best lang te duren met de lekkerste Instant Pot Bolognesesaus. Goed nieuws, deze paprikasoep hoeft slechts 3 minuten op hoge druk!
Variatietips
- Vervang de crème fraîche door kruidenkaas
- Voeg tacokruiden of knoflooksletten kruiden (ik weet het, geen ideale naam) toe
- Gebruik alleen gele paprika’s voor een extra frisse smaak
- Voeg quinoa toe voor extra vulling (verhoog de tijd dan wel naar 4 minuten HP)
Weersta de verleiding om alleen groene paprika’s te gebruiken, dit geeft een te grassige smaak.
Pin dit recept voor Snelle paprikasoep uit de multicooker
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.