Een tomaten tarte tatin met bladerdeeg is een heerlijk gerecht dat de zoete smaak van tomaten combineert met de knapperige textuur van bladerdeeg. Binnen een minuut of twee klaar om in de oven gezet te worden. Als dat geen gouden combinatie is? Ideaal als feestelijke snack, of als snelle lunch!
Snelle tomaten tarte tatin
De tomaten tarte tatin kan warm geserveerd worden als voorgerecht of bijgerecht, maar is ook erg lekker als lunch. Ze koelen snel af, maar dat is helemaal niet erg, want ook koud is het heerlijk. Het recept is zo al ontzettend lekker, maar je kan het met gemak uitbreiden, met bijvoorbeeld ui, knoflook of bijvoorbeeld geitenkaas. Dat laatste kan zowel meegebakken worden bij de tomaatjes, als aan het einde er los over gekruimeld worden.
Probeer meer van onze tomatenrecepten zoals: gevulde tomaten uit de oven, geroosterde tomatensoep of de zeer simpele, maar altijd lekkere pan con tomate!
Pin dit recept voor Snelle tomaten tarte tatin!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan een foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.