Surinaamse gevulde eieren zijn een heerlijke variatie op dit zeer klassieke en geliefde hapje. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan een gevuld eitje op een feestje nooit weerstaan. Meer zin in een salade voor op brood? Dan kun je de eitjes natuurlijk ook gewoon in stukjes snijden en door de vulling roeren. Easy Peasy!
Surinaamse gevulde eieren
Natuurlijk hadden we voor de Surinaamse gevulde eieren gewoon wat Hindoestaanse masala kunnen toevoegen aan het recept en het daarbij laten. Dat zou een beetje te makkelijk zijn geweest, dus we hebben wat extra’s gedaan. Niet alle kenmerkende smaakmakers uit de Surinaamse Keuken werken goed in een gevuld eitje, maar selderij en piccalilly zeker wel! Uiteraard kun je de eitjes zo pittig maken als je zelf lekker vindt, met een vleugje Madame Jeanette!
Meer met ei?
Zoek je naast Surinaamse gevulde eieren nog meer recepten voor gevulde eieren? Kijk dan eens bij de volgende recepten:
- Klassieke gevulde eieren (ouderwets lekker)
- Koreaans gevulde eitjes
- Roze gevulde eieren
- Gevulde eieren met zalm
Pin dit recept voor Surinaamse gevulde eieren
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.