TikTok Pesto Eggs (oftewel pesto-eieren)

Deel met vrienden en familie

TikTok Pesto Eggs, oftewel pesto-eieren zijn eieren die je bakt in… pesto! Geen boter of olie, maar pesto dus! Mocht je jezelf afvragen waarom je in hemelsnaam je eieren zou bakken in pesto, dan raad ik je van harte aan dit recept eens zelf te proberen!

Pesto eggs

TikTok Pesto Eggs

Niet zo lang geleden waren Pesto Eggs een ware trend op TikTok. Meestal zijn dit helemaal geen nieuwe ideeën, maar worden ze plots populair door TikTok. Een ander goed voorbeeld zijn de knapperige aardappellaagjes.

De pesto

Voor het lekkerste resultaat maak je gebruik van zelfgemaakte pesto. Dit is helemaal niet moeilijk en dan weet je tenminste zeker dat er daadwerkelijk kaas in je pesto zit. Ik voegde de laatste keer stiekem een stukje rawit peper toe aan mijn pesto; dit zorgde voor een heerlijke, pittige bite die perfect combineert met het ei!

TikTok Pesto Eggs (oftewel pesto-eieren)

TikTok Pesto Eggs, oftewel pesto-eieren zijn eieren die je bakt in... pesto! Geen boter of olie, maar pesto dus! Mocht je jezelf afvragen waarom je in hemelsnaam je eieren zou bakken in pesto, dan raad ik je van harte aan dit recept eens zelf te proberen!
Porties 1 portie
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 8 minuten
Totale tijd 13 minuten

Ingrediënten

Optioneel

Instructies

  • Verwarm de pesto in de pan en spreid uit. Is je zelfgemaakte pesto niet zo vet, dan kun je een klein beetje olijfolie toevoegen.
  • Eitjes erbij en gewoon bakken zoals je dit altijd met een ei doet.
  • Schep je pesto-eitjes op je brood en besprenkel eventueel met zout en chili vlokken!
Auteur: Mariska
Gang: lunch, ontbijt
Keuken: Italiaans, tiktok
Trefwoord: brood, eieren, pesto, TikTok

Pin deze Pesto-eieren!

Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.

Pesto eggs

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close