Deze heerlijke trifle met speculoosmousse heeft drie laagjes van speculoosmousse, slagroom en speculaaskruimels. En ook al is deze trifle vliegensvlug te bereiden, je verrast je gasten toch met een mooi dessert. Ideaal dus voor de feestdagen waar je ook wat tijd over wilt houden.
Trifle met speculoosmousse
Speculoos, wie is daar nou niet gek op? Wij in ieder geval wel. Dit toetje is bizar lekker, heeft maar een paar ingrediënten en is ook nog eens heel snel te maken. Je kan dit feestelijke dessert ook nog eens heel goed van te voren maken. Wacht dan wel met het laatste laagje speculaaskruimels tot je het gaat serveren. Dan blijven ze lekker knapperig.
Feestelijke winter recepten
Ben jij ook al helemaal in de winterse feeststemming? Wellicht dat de volgende recepten je ook aanspreken:
- Feestelijke hartige banketletter
- Warme chocolademelk met een vleugje pepermunt
- Alcoholvrije stoofperen met bessensap
- Stroopwafel panna cotta met karamelsaus
- Herfst hangop met stoofpeer en pepernoten
Pin deze Trifle met speculoosmousse!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden. Bijvoorbeeld op een bord met allemaal lekkere toetjes, of allemaal kerstrecepten.
Het is erg jammer dat de advertenties door de ingredienten staan.
Ze zijn zo niet te lezen
Hi Anton, wat super irritant! Ik heb dit meteen doorgegeven. Dit mag nooit gebeuren en ik ben hier zelf ook behoorlijk boos over! Ik heb helaas zelf geen directe mogelijkheid om advertenties weg te halen.
Dit zijn de ingredienten:
Witte slagroom laag
200 ml slagroom
1.5 eetlepels suiker
Speculoosmousse
200 ml slagroom
5 eetlepels speculoospasta
0.5 pakje speculaasjes of speculooskoekjes