Vegetarische Traybake Indiaas is een perfecte maaltijd als je snel en met weinig moeite iets lekkers op tafel wilt zetten. Heerlijk met aardappels, kikkererwten en tuinerwtjes. Makkelijk klaar in 30 minuten, ideaal voor een doordeweekse avond dus!
Vegetarische Indiase traybake
Je maakt deze Indiase traybake in een handomdraai. Gewoon alles op de de plaat en hoppa, zo de oven in schuiven. Heb je daarna je handen vrij, terwijl de oven al het werk doet. Ideaal!
Wil je iets meer vet in je maaltijd, voeg dan wat Griekse yoghurt, paneer of verse avocado toe. De paneer kun je meebakken met de aardappels, maar de yoghurt en avocado voeg je pas na de bereiding toe.
Voorgekookte aardapels
Het lekkerste bij deze vegetarische traybake, en eigenlijk altijd wel, is het om zelf je krieltjes voor te koken en te laten uitstomen, voordat je ze aan de traybake toevoegt. Alleen snap ik helemaal dat een traybake voor de meesten een gemaksmaaltijd is, en je dus geen zin hebt om zelf je aardappels te koken. Geen probleem, je kunt voor dit recept ook heel goed voorgegaarde aardappelpartjes uit de koeling of vriezer van de supermarkt nemen.
Pin dit recept voor de lekkerste Vegetarische Traybake Indiaas!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.