5 feestelijke recepten voor Vaderdag

Deel met vrienden en familie

Begin zondag goed met een heerlijk Vaderdagontbijt met onze top 5 recepten voor Vaderdag. Op internet vind je genoeg lekkere lijstjes voor Moederdag, maar de vaders mogen ook wel eens in de watten gelegd worden, toch? 

Je kunt natuurlijk gewoon kiezen uit het lijstje met Moederdagontbijt recepten; ik weet vrij zeker dat vaders dat ook allemaal ontzettend lekker zullen vinden. Zelf vader? Stuur je kinderen dan je favoriete recept, zodat ze je heerlijk kunnen verwennen met een lekker Vaderdagontbijt. Zijn ze nog te klein? Dan kan er vast iemand bijspringen en de handen uit de mouwen steken!

5 recepten voor een Vaderdagontbijt

Kardemom pancakes met spek en stroop

Kardemom pancakes met spek en stroop

Kardemom pancakes: heerlijk fluffy zoals Amerikaanse pancakes, maar met een Aziatische twist. Lekker met een paar plakken spek en heel veel stroop. De pancakes zelf maak ik niet te zoet, zodat er lekker veel stroop bij kan.

Breakfast Burrito als Vaderdagontbijt!

Breakfast Burrito
Jouw vader gek op burrito’s? Maak dan eens de ontbijtversie voor hem! Met een heerlijke breakfast burrito is je vader helemaal klaar voor de dag. Eieren, spek, kaas, tomaatjes en een frisse salade opgerold in een burrito, je gaat mij niet vertellen dat dat niet goed klinkt!

Kimchi tosti

Kimchi Tosti recept

Is jouw vader niet zo van de standaard smaken en durft hij wel wat te proberen? Maak dan deze kimchi tosti voor hem!  Dit heerlijke broodje combineert het lekkerste van een tosti, namelijk knapperig geroosterd brood en gesmolten kaas, met het heerlijke fris-zure en pittige en de funky smaak van kimchi! Wij zijn inmiddels verslaafd en misschien je vader ook wel na het proeven van deze tosti.

Wolkeneitjes

Stonden ook op het lijstje voor Moederdag, deze heerlijke wolkeneitjes,  maar mochten niet ontbreken. Iedereen reageert altijd zo vrolijk op deze eitjes. Zien er een stuk spectaculairder uit dan een gewoon gebakken eitje, toch? Je klopt het eiwit op en bakt ze in de oven. Easy peasy!

Luchtige wolkeneitjes uit de oven

Punt appelkruimeltaart

Appelkruimeltaart met kaneel
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn vader zou een punt appelkruimeltaart als ontbijt zeker niet afslaan! Bak je hem de dag van tevoren, zet hem dan nog even 5 minuten in de oven zodat de taart niet alleen lekker warm is, maar je vader ook wakker wordt van de heerlijke geur!

Pin je favoriete recept voor Vaderdag!

Je favoriete recept niet kwijt raken? Bewaar dan de foto van je favoriete Vaderdagrecept op je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close