Vietnamese Loempia Taart heeft al het lekkers van de bekende snack, maar is een stuk minder werk om te maken. Met de onmiskenbare smaken van de Vietnamese keuken, zal elke hap je meenemen op een culinaire reis naar Zuidoost-Azië. Serveer je loempia-taart met jouw favoriete hotsauce. Of je nu houdt van pittig, zoete chili of een milde smaak: de keuze is geheel aan jou! Eén ding is zeker: deze Vietnamese Loempia Taart ga je nog veel vaker maken!
Vietnamese Loempia Taart
Na het maken van mijn bananenloempia’s had ik nog flink wat vellen loempiadeeg over. Tuurlijk kon ik heerlijke Vietnamese springrolls maken, maar eigenlijk had ik niet zoveel zin om weer te frituren en nog minder zin om loempia’s te rollen. Een loempiataart leek mij de ideale oplossing. Gewoon alles wat je ook met een loempia zou doen, maar dan in een vorm uit de oven. Makkelijk en snel, precies waar je soms behoefte aan hebt.
Ik dacht trouwens dat ik de eerste zou zijn met dit geweldige idee, maar het blijkt zelfs al een verspakket te zijn bij de Jumbo (!). Net even wat minder lekker natuurlijk ;).
Pin deze Vietnamese Loempia Taart!
Dit recept niet kwijt raken? Bewaar dan deze foto op een van je Pinterest borden! Zo kun je niet alleen anderen inspireren, maar het ook makkelijk zelf terug vinden.