Vispakketjes met zeewolf, groentes en truffel!

Deel met vrienden en familie

Met deze vispakketjes met zeewolf, groentes en truffel zet je binnen no-time een luxe maaltijd op tafel. Makkelijk klaar binnen 30 minuten, terwijl je huis heerlijk naar truffel ruikt. Een klein beetje truffel geeft al meteen een luxe gevoel (en de heerlijke geur natuurlijk!).

Je mag jezelf zo nu en dan best wennen met een ‘luxe’ gerecht. Mijn gedachten gaan dan altijd meteen naar rijke recepten met veel kaas, boter en room of toetjes met veel suiker. Heerlijk! Dit recept bewijst dat je jezelf ook kunt verwennen, zonder heel erg uit de band te springen (bewaar je dat voor een andere keer 😉 ).

Zelf eet ik deze vispakketjes als avondmaaltijd. Wil je toch wat meer body geven aan dit recept, dan zou ik zelf kiezen voor rijst, couscous of quinoa die je kookt in een lekkere bouillon.

recept witvis met truffelboter vispakketje met zeewolf groente en truffel

Ingrediënten Vispakketjes met zeewolf en truffel

voor twee personen
2 puntpaprika’s
1 courgette
2 stukjes zeewolf (je kunt ook een andere witte vis nemen, zoals kabeljauw)
truffelboter
olijfolie, zout & peper

Overige benodigdheden:
2 stukken bakpapier

Bereiding Vispakketjes met zeewolf en truffel

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Was de groentes en snijd de paprika’s in dunne ringen. De courgette mag in de lengte doormidden en vervolgens in plakjes.
  3. Verdeel de paprika over de twee stukken bakpapier, leg hier de zeewolf op en bestrooi met wat zout en peper.
  4. Schep hier vervolgens wat truffelboter op; zelf ga ik voor zo’n drie theelepeltjes per persoon. Dek dit geheel af met de plakjes courgette.
  5. Vouw het bakpapier over de lengte naar elkaar en rol het over de lengte op, vouw vervolgens de uiteinden onderlangs, zodat je een mooi pakketje krijgt.
  6. Plaats de vispakketjes 15 tot 20 minuten in de oven, tot de vis gaar gestoomd is.

Eet smakelijk!

 

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close