Weekmenu 34 (zomers weekmenu!)

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met je koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker Zomers weekmenu #34

Maandag – Shoarma Salade

shoarma salade

We beginnen de week met lekker veel groen, houden het koolhydraatarm, maar we maken er ook echt een feestje van!

Hier vind je het recept

Dinsdag – Pasta met artisjok en burrata

pasta tomaat artisjok burrata

Pasta met artisjok, tomaatjes & burrata is een heerlijke, hartige avondmaaltijd. Simpel en lekker zomers, gemaakt met ingrediënten die ik meestal gewoon in huis heb. Nog niet bekend met het koken met artisjok? Ze zijn gewoon te koop in blik of pot, dus je hoeft niet aan de slag met de ingewikkelde bloem!

Hier vind je het recept

Woensdag – Zomerse soep

Zomerse soep met venkel bonen

Soep is echt niet alleen een wintergerecht, zeker deze soep niet. Een heerlijke frisse en zomerse soep!

Hier vind je het recept

Donderdag – Thaise visburgers

Thaise visburger met knapperige salade

Heerlijke sappige Thaise visburgers met een vleugje groene curry, knapperige salade en geserveerd op een lekker zacht broodje. Perfecte maaltijd voor in de zomer of voor iedereen die heimwee heeft naar een zonnige vakantie.

Hier vind je het recept

Vrijdag – Pindasoep

Hartige indonesische Pindasoep

Misschien wel de meest feestelijke soep die er is, pindasoep! Je bent langer bezig dan 30 minuten, maar dat kan best op vrijdagavond toch? Kook desnoods de kip de avond van tevoren. Heb je een Instant Pot? Geef de soep dan 15 minuten op HP en je bent klaar!

Hier vind je het recept

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close