Weekmenu 43 om weer in balans te komen

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou! Speciaal voor deze periode na alle feestdagen, hebben we een weekmenu samengesteld om weer even in balans te komen. Wat minder calorieën en ook wat meer groente!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #43 om mee in balans te komen

Maandag – Indonesische gehaktballen met gele bloemkoolrijst

Koolhydraatarm recept met indonesische gehakballen en gele rijst

Indonesische gehaktballen met gele bloemkoolrijst is een heerlijke, snelle en gezonde avondmaaltijd, die ook geschikt is als je op je koolhydraten wilt letten. Serveer vanavond eens een bordje zon met ballen!

Hier vind je het recept Indonesische gehaktballen met gele bloemkoolrijst

Dinsdag – Koolhydraatarme ovenschotel met gehakt, prei en kerrie

Koolhydraatarme ovenschotel gehakt prei met kerrie

De klassieke gehakt, prei en kerrie ovenschotel, maar dan in een koolhydraatarm jasje en ook nog eens helemaal gemaakt zonder pakjes en zakjes. En super makkelijk te maken.

Hier vind je het recept Koolhydraatarme ovenschotel met gehakt, prei en kerrie

Woensdag – Rode linzen dahl

Rode linzen Dahl

Heerlijke rode linzendahl: kruidig en fris tegelijk. Perfect recept voor zowel de zomer als winter!

Donderdag – Gevulde aubergine

aubergine met kip en feta uit de oven
Gevulde aubergine met kip en feta is een heerlijk hartig gerecht. Aubergine transformeert in de oven helemaal en wordt super sappig. Elk hapje geeft een kleine smaakexplosie, met soms een stukje feta en dan weer een olijf. Daarbij is het heerlijk fris door de peterselie. Officieel geen ‘snel’ recept, het moet namelijk 30 minuten in de oven, maar wat mij betreft nog steeds heel erg geschikt als doordeweekse maaltijd.

Hier vind je het recept voor Gevulde aubergine met kip en feta

Vrijdag – Traybake met pompoen, spek en champignons

traybake pompoen champignon spek
Deze traybake met pompoen, spek en champignons is een heerlijk smaakvol doordeweeks recept. Ideaal als je op zoek bent naar een koolhydraatarm recept. Groentes snijden, verdelen over de plaat en zo de oven in!

Hier vind je het recept Traybake met pompoen, spek en champignons

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close