Weekmenu 54 – Lekker gevarieerd

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #54

Maandag – Pasta met gochujang en gehakt

Pasta met gehakt en gochujang

Pasta met gochujang en gehakt is echt een Koreaans-Italiaans fushion gerecht. Makkelijk klaar binnen 30 minuten, maar vol met een diepe rundvleessmaak en een prachtig glanzende saus.

Hier vind je het recept voor Pasta met gochujang en gehakt

Dinsdag –Taco’s met pulled chicken

Pulled chicken taco's

Do we need to say more? Maak er guacamole, salsa of pico de gallo bij en je maaltijd is een compleet feestje!

Hier vind je het recept voor Taco’s met pulled chicken

Woensdag – Bloemkool paella

Koolhydraatarme paella

Met dit recept voor koolhydraatarme paella met garnalen steken we een Spaanse klassieker in een nieuw jasje. Een lekker gezond jasje, met extra veel groente en zoals de naam al doet vermoeden: met minder koolhydraten. Uiteraard nog wel vol smaak en met een heerlijk zomers kleurtje!

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme paella met garnalen

Donderdag – Ceasar salad

Ceasar salad met kippendijen main

Caesar salad met kippendijen en homemade dressing is één van mijn favoriete salades. Een feest om te eten met alle smaken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De caesar salad is wat mij betreft echt de keizer onder de salades. Knapperig, fris, hartig: deze salade heeft het allemaal. Wist je trouwens dat deze salade voor het eerst gemaakt werd in Mexico en niet in Rome, zoals velen denken?

Hier vind je het recept voor Caesar salad met kippendijen en homemade dressing

Vrijdag – Griekse burgers

Griekse burger

Deze Griekse hamburger met feta en komkommer is een heerlijke ‘biftekia’ burger. Gekruid rundvlees met oregano, peterselie en munt. Neem een hap, sluit je ogen en je hebt even het idee dat je in Griekenland bent!

Hier vind je het recept voor Griekse hamburger met feta en komkommer

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close